VDV advocaten

VDV advocaten is een eigentijds en gespecialiseerd advocatenkantoor te Roeselare, met een team van gedreven en bekwame advocaten. Naast de diverse materies in de wetgeving, zijn wij gespecialiseerd in incasso. Wij voorzien voor onze klanten een snelle en efficiënte debiteurenafhandeling.

In tegenstelling tot incassokantoren, hebben wij de juridische expertise in huis om uw dossier tot een goed einde te brengen. Als advocaat kunnen wij onmiddellijk na de minnelijke fase overgaan tot gerechtelijke of buitengerechtelijke invordering.

Lees meer over incasso - pricing en info

De advocaten van ons kantoor hebben binnen hun eigen specialisme een ruime expertise en ervaring. Vanuit hun specialisme werken onze advocaten nauw samen met u en voor u.  Die samenwerking uit zich in een specifieke, multidisciplinaire aanpak van uw belangen.

Op de pagina 'Team' vindt u een overzicht van alle advocaten die deel uitmaken van VDV advocaten met per advocaat een gedetailleerd overzicht van opleiding en expertise.

Maak kennis met  het team van VDV Advocaten

Wij hanteren een duidelijke aanpak, gericht op degelijk resultaat.

Wij maken er een erezaak van om transparant te communiceren met onze klanten en de evolutie in uw zaak, zeker ook over ons ereloon. De overeenkomst op maat met de cliënt staat voorop. Het eindtarief wordt bepaald door het ereloon, de kosten, gerechtskosten en uitgaven.

Lees meer over onze tarieven

Ons team

VDV advocaten bestaat uit een gedreven team uitstekende advocaten. Ieder met een eigen expertise en aanpak, allemaal met een nauwkeurig oog voor menselijke verhoudingen en materiële belangen. Samen vormen wij een complementair geheel ten dienste van onze klanten.

Actueel

02-06-2020 - Isa Degryse

Contractuele verplichtingen in tijden van overmacht

Het is niet ondenkbaar dat u zich door de uitbraak van het coronavirus COVID-19 geconfronteerd ziet met moeilijke en onverwachte (economische) h...

Lees verder

26-05-2020 - Maarten Verhaghe

De inhoudingsplicht inzake aannemingen: de RSZ moet terugbetalen…

Een opdrachtgever die in gebreke was gebleven zijn inhoudingsplicht na te komen en daarvoor hoofdelijk aansprakelijk werd gesteld voor de schuld...

Lees verder

19-05-2020 - Febe Meheus

Tijdelijke bescherming van ondernemingen in moeilijkheden als gevolg van de coronacrisis – UPDATE 14/05/2020

Op 24 april 2020 verscheen het KB nr. 15 inzake de opschorting van betalingen en uitvoeringen, ook wel de “pauzeknop voor ondernemingen&rd...

Lees verder

Top