Gericht op succes met passie voor recht.
VDV advocaten

Werken bij VDV advocaten

Zin om ons team te versterken ? Wij hebben  drie vacatures.  Wij zoeken drie advocaten, respectievelijkvoor de teams aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht en IT-recht.

VDV advocaten groeit en wil zich altijd graag versterken met advocaten die houden van uitdagingen en boeiende dossier s.

Je hebt reeds een jarenlange ervaring als advocaat of als jurist. Als advocaat heb je reeds een eigen cliënteel opgebouwd, maar je wenst in een groter geheel samen te werken. Of als jurist heb je reeds een ruime ervaring opgebouwd in je vakdomein en je wenst dit in een advocatenkantoor te valoriseren.

Een aangename, collegiale werksfeer is voor ons een absolute prioriteit.

Het aanbieden van juridische maar ook niet-juridische vorming, zorgen voor goede tools.

Wij voorzien in een duidelijk carrière pad en groeimogelijkheden.

Rechtenstudenten

Ook is er plaats voor rechtenstudenten die onze praktijk willen ondersteunen. In het kader van een stage of voor een langere periode als werkstudent. Een grote interesse in de vakgebieden van ons kantoor strekken zeker tot aanbeveling.

Stagiaires krijgen de mogelijkheid om in verschillende rechtstakken te werken en zich vertrouwd te maken met alle facetten van het beroep van advocaat ( rechtsbijstand, adviezen, geschillen, overeenkomsten, …)

Wilt u tijdens uw rechtenstudies gedurende een vakantieperiode het reilen en zeilen van een advocatenkantoor ontdekken? In de mate van het mogelijke, ontvangen wij u voor periodes van 7 of 14 dagen. U zult dan de werkdag met een van onze vennoten doorbrengen.

Wij bieden u een professioneel boeiende en aangename werkomgeving, de mogelijkheid tot opdoen van ervaring en een zeer grondige opleiding.

Interesse?

Bijkomende info & contact carine@vdvadvocaten.be

Top