Uw garantie op kwaliteitsvol, juridisch advies

Werken bij VDV Advocaten

Zin om ons team te versterken?

VDV Advocaten groeit en wij willen graag ons team versterken met advocaten, die houden van uitdagingen en boeiende dossiers. Heb je reeds ervaring als advocaat of als jurist. Heb je als advocaat een eigen cliënteel opgebouwd, maar wens je in een groter geheel samen te werken. Heb je als jurist ervaring opgebouwd in je vakdomein en wens je dit in een advocatenkantoor te valoriseren. Dan zijn deze vacatures misschien iets voor jou.

Momenteel hebben wij 2 vacatures voor ons kantoor te Roeselare:

Rechtenstudenten

Ook is er plaats voor rechtenstudenten die onze praktijk willen ondersteunen. In het kader van een stage of voor een langere periode als werkstudent. Een grote interesse in de vakgebieden van ons kantoor strekken zeker tot aanbeveling.

Stagiaires krijgen de mogelijkheid om in verschillende rechtstakken te werken en zich vertrouwd te maken met alle facetten van het beroep van advocaat ( rechtsbijstand, adviezen, geschillen, overeenkomsten, …)

Wilt u tijdens uw rechtenstudies gedurende een vakantieperiode het reilen en zeilen van een advocatenkantoor ontdekken? In de mate van het mogelijke, ontvangen wij u voor periodes van 7 of 14 dagen. U zult dan de werkdag met een van onze vennoten doorbrengen.

Wij zijn steeds geïnteresseerd in kandidaten met specialisatie in één van onze vakdomeinen : ondernemen, werken, familie, wonen & vastgoed, aansprakelijkheid.

Info & solliciteer

Bijkomende info & contact : mr. Anouk Maes anouk@vdvadvocaten.be