Uw garantie op kwaliteitsvol, juridisch advies

Onze aanpak

Wie & hoe?

U kan zowel als ondernemer, particulier of als overheid bij ons terecht voor kwalitatief juridisch advies.

Voor een eerste gesprek kan u ons telefonisch ( 051 23 13 53 ) of per e-mail contacteren. Na het eerste gesprek wordt u één advocaat als vaste contactpersoon toegewezen. Dit gebeurt op basis van het geschil, schatting van de kost en kans op slagen.

Uw toegewezen specialist zal alle nodige stappen ondernemen om uw zaak multidisciplinair te ondersteunen. Wij doen er op die manier alles aan om geen enkel detail over het hoofd te zien.

Hierna kan een verdere afspraak vastgelegd worden voor een grondig gesprek en verdere samenwerking.

Samenwerking

Wij streven naar een pragmatische en doelgerichte aanpak van uw juridisch probleem. Een direct contact en een flexibel en praktisch optreden geeft de beste oplossing. Als het kan via advies en bemiddeling. Als het moet door efficiënt procedure te voeren, door specialisten, elk op hun domein.

Wij streven naar een no-nonsense stijl, waarbij steeds de voor- en nadelen van mogelijke stappen worden afgewogen, met als doel dat de cliënt beter wordt van de tussenkomst van de advocaat. Bij iedere cliënt past een eigen benadering. Zo garanderen wij u een gepaste oplossing voor uw zaak.

VDV Advocaten zet in op een objectieve onafhankelijke aanpak, gewaarborgd door het beroepsgeheim.

Wilt u een eerste advies, of direct bijstand in een al lopende procedure?
Wij informeren u graag!

Contacteer ons vrijblijvend