Gericht op succes met passie voor recht.
VDV advocaten

Over Ons

Wij houden van korte lijnen, duidelijke taal en een overzichtelijke kostenstructuur.
U kan erop rekenen dat alleen gekwalificeerde specialisten aan de oplossing van uw probleem werken. Door continue scholing en specialisatie blijven we scherp en kunnen we voor u het beste resultaat bereiken.

Wij houden daarbij van mensgerichtheid. Onze cliënten zoeken om uiteenlopende redenen vooruitgang rond hun juridische problematiek. Direct en persoonlijk contact vinden we daarom belangrijk. We zoeken in iedere zaak naar de beste oplossing en een optimaal resultaat.

Ons doel is om uw zaak snel en succesvol af te ronden, binnen de wettelijke mogelijkheden en beperkingen

Historiek

In 1954 startte Mr. Albéric Van Eeckhout een advocatenkantoor in het centrum van Roeselare. Mr. Albéric Van Eeckhout was Stafhouder van de balie te Kortrijk (1984-1986).

In 1987 vervoegde Mr. Antoine Van Eeckhout het kantoor. Opeenvolgend werd het familiekantoor nog verder versterkt met Mr. Kaat Vanthuyne en Mr. Lode Derudder.

In 1991 verhuisde het kantoor naar haar huidige locatie in de Henri Horriestraat (nr. 44). In 2006 werd om aan de toenmalige noden tegemoet te komen een nieuw modern gedeelte aangebouwd. Eveneens het ogenblik waarop het kantoor werd versterkt met Mr. Koen Vandenberghe, die te Ingelmunster een volwaardig kantoor had uitgebouwd.

Mr. Antoine Van Eeckhout heeft van 2012 tot 2014 tevens de functie van Stafhouder van de balie van Kortrijk waargenomen. Sinds september 2018 neemt hij de functie waar als eerste Stafhouder van de nieuwe gefusioneerde West-Vlaamse Balie.

Vandaag is het kantoor Van Eeckhout-Derudder-Vandenberghe een middelgrote advocatenassociatie, met elf advocaten,een notarieel jurist en vijf service medewerkers in de rangen.

Top