Gericht op succes met passie voor recht
VDV advocaten

Charlotte Van Neste

Voornaam Naam

Charlotte Van Neste voltooide haar studies Grieks-Latijn in Barnum te Roeselare. Na twee jaar gestudeerd te hebben aan de KULAK te Kortrijk, behaalde zij in 2011 haar diploma als Master in de Rechten aan de KULeuven.
Datzelfde jaar legde zij de eed af als advocaat voor het Hof van Beroep te Gent. Sinds oktober 2014 is zij ingeschreven op het tableau van advocaten aan de balie te Kortrijk.
Charlotte Van Neste is actief in diverse rechtsgebieden. Zij legt zich voornamelijk toe op aansprakelijkheidsrecht, verkeersrecht en algemeen verbintenissenrecht. Zij volgde met vrucht de opleiding bijzonder jeugdrecht en is erkend advocaat in jeugdzaken. Door de rechtbank wordt zij tevens regelmatig aangesteld als schuldbemiddelaar.

Inzake medische expertise vervolledigde zij recent haar kennis omtrent letselschade.

Algemene materies: aansprakelijkheidsrecht, verkeersrecht, algemeen verbintenissenrecht, contractenrecht, strafrecht, jeugdrecht, collectieve schuldenregeling

Bijzondere materies: schade- en schadeloosstelling, verkeer, arbeidsongevallen, medische expertises, aanvragen financiële hulp aan slachtoffers van opzettelijke gewelddaden, huurproblematiek

Top