Uw garantie op kwaliteitsvol, juridisch advies

Ruben Feys

Ruben Feys genoot zijn middelbaar onderwijs aan het St.-Jozefscollege te Izegem, waar hij afstudeerde in de richting Latijn-Wiskunde. Hij volgde de opleiding rechten aan de KULAK en behaalde daar in 2000 zijn diploma van kandidaat in de rechtsgeleerdheid. Hij zette zijn studies voort aan de KUL te Leuven en behaalde in 2003 met onderscheiding zijn licentiaatsdiploma.

Hij was van 2003 tot 2018 ingeschreven aan de balie te Brugge, vanaf 2006 als tableau-advocaat. In april 2018 heeft hij zich geëngageerd als medewerker van VDV Advocaten en de overstap gemaakt naar de balie van Kortrijk. Ruben Feys heeft meegewerkt aan diverse publicaties en is auteur voor de Nv Indicator (Tips en Advies Vastgoed).

Hij is actief in verscheidene rechtsdomeinen, met de klemtoon op vastgoedrecht, contracten- en verbintenissenrecht en aansprakelijkheidsrecht. Zijn voorkeursmateries zijn o.m. koopverkoop, vastgoedmakelaardij, bouwrecht en buitencontractuele aansprakelijkheid.

Mr. Ruben Feys heeft in 2019 een vervolmakingsopleiding 'Wegwijs in ruimtelijke ordening en omgeving' aan het Postuniversitair Centrum KUL Kortrijk gevolgd en behandelt sindsdien ook zaken betreffende publiek vastgoedrecht.

Ruben Feys